Overgang naar nieuwe fase.

Op de terugreis van Zweden naar Nederland vertrokken we met de boot in de stromende regen van Göteborg naar Kiel. Net voordat de nacht inviel werd de ondergaande zon zichtbaar. Aan de andere kant van de boot, een regenboog. Deze oversteek symboliseert voor mij de overgang naar een nieuwe fase. 

(Meer kun je hierover lezen in de nieuwsbrief die ik heb verstuurd. Wil je die ook ontvangen? Stuur me even een bericht).

 

Het is een periode waarin de basisprincipes van energie en het energiewerk levendig aanwezig zijn. Om er een paar te noemen: "je eigen energie weer in beheer nemen", "je eigen ruimte opvullen met je eigen energie", "terughalen van energie van jou die bij de ander is", "teruggeven van energie die van de ander is", "in verbinding blijven met vertrouwen, met je eigen weten". Zo maar een paar wezenlijke tools die het energiewerk ook biedt. Met enige humor voel ik hoe ik weer bij de basis wordt bepaald en hoe krachtig en helend het energiewerk kan zijn. Het is een boeiende en spannende reis.

Ik ben benieuwd naar jouw reis op dit moment. Met welke beslissingen ben jij bezig? Kom je tot handelen of stel je dat nog even uit? Voel je van harte welkom als je een keer wil sparren en weet dat het nu het moment is.

 

Je kunt ook op een open avond van OmZin in Apeldoorn aansluiten als je zin hebt om kennis te maken. Ook als je geïnteresseerd bent in hoe je energiewerk voor meer ruimte, plezier en energie kunt inzetten of wil onderzoeken of dat bij je past.

#openavond #energiewerk #coaching #omzin #persoonlijkeontwikkeling #intuitie

Reactie schrijven

Commentaren: 0