Slipcursus


“Als mijn kinderen 18 worden, krijgen ze een slipcursus én een Basisopleiding Intuitieve Ontwikkeling 1”. 

Heerlijke quote uit een gesprek met een dierbare vriendin deze week. Bleef nog even nazingen. 

Voor mij sprak er zo’n praktische aanpak uit. Meegeven wat nuttig is als je zelf de wereld op eigen benen instapt.

Zelf verbaasde ik me toen ik er mee in aanraking kwam, rond m’n 40e. “Waarom krijgen we dit niet alvast wat op school?“ vroeg ik me af. 

Praktisch je eigen energie level leren onderhouden, wat je een hoop ruimte, rust en levenslust oplevert. 

Op maandag 5 juli tussen 19.00-21.30 is er een open avond waar je vrijblijvend kan ervaren wat het is en doet, als je er nieuwsgierig naar bent. Wil je langskomen 5 juli? Meld je even aan via info@omzin.nl ivm de aantallen en geldende maatregelen. 

We hebben in Apeldoorn een nieuwe locatie met twee ruimtes waar we nu de Basis 1 geven. De bovenzaal zie je op deze foto. Asselsestraat 167. We zijn blij dat we in september zowel de Basis 1 als de Basis 2 daar kunnen blijven geven. #intuitieveontwikkeling #omzin #energiebeheer#persoonlijkeontwikkeling


Reactie schrijven

Commentaren: 0