Wat een opname voor je kan doen.


 Ik werkte tijdens een  Zoom coaching sessie samen met mijn coach Selma Foeken aan een vraag over mijn website. 

In deze snelle 1 op 1 sessie van een half uur ontstonden inzichten die ik gelijk heb kunnen verwerken op de home pagina van mijn website. Ik realiseerde me, nu als coachee, hoe fijn het is om de opname van een sessie dezelfde dag nog toegestuurd te krijgen. 


Waarom is weten dat je de opname toegestuurd krijgt zo prettig?


Simpel. Ik weet dat ik niet elk detail gelijk hoef te onthouden. Dat ik los kan gaan in mijn associatieve beelden en er zo, in alle ruimte, nieuwe ideeën kunnen ontstaan. Het geeft me rust te weten dat ik het allemaal nog eens kan nalopen.

Hetzelfde doe ik bij mijn Perspectiefsessies: we nemen het altijd op zodat je de sessie intens kan meemaken zonder krampachtig te proberen ieder woord en gedachte vast te houden. Waardevast! En wil je het na afloop niet bewaren, dan is dat ook zo weer verwijderd!

Reactie schrijven

Commentaren: 0