Begrijp je wat ik bedoel?

“Gisteravond vroeg ik me ineens af wat we in één gesprek eigenlijk zouden kunnen bereiken?” Ze was zojuist binnengestapt voor een Perspectief sessie om meer inzicht te krijgen op een werk gerelateerde en een persoonlijke vraag waar ze al even mee rondloopt. Ze heeft ook behoefte om te snappen waarom het vinden van haar eigen antwoorden nu even lastig is.

“Begrijp je wat ik bedoel?” Ze kijkt me vragend aan.

Ik knik bevestigend. 

 

Hoe komt het dat je hier last van hebt?

 

Als je in een storm van vragen staat, is het lastig om zelf de rode draad te zien. Je raakt het contact met je kompas even kwijt. Logisch.

Mijn klant heeft normaal de zaken prima op een rijtje en kan anderen goed verhelderen hoe zaken in elkaar steken. Extra lastig als je nu even niet meer bij je eigen helderheid kan.

Ik geloof dat mensen het zelf in zich hebben om hun probleem of vraagstuk op te lossen. Al je kracht en vaardigheden heb je hiervoor in huis. Je bent je er alleen soms niet meer bewust van of je kan er soms even niet meer bij. Ik help je hierbij door te kijken vanuit een ander perspectief zodat je je kracht en vaardigheden op een verrassende manier weer kunt inzetten en je keuzes kunt maken die passen bij wie je bent.

 

Herkenbaar of een vraag voorleggen? Bel of app: 0613680122

 

 


 

Wil je regelmatig mijn nieuwsbrief "Perspectief Update" ontvangen?

Ontvang 1 x per maand een korte mail met een perspectief blog en nieuws


Reactie schrijven

Commentaren: 0